Poděkování všem, kteří se starali o dobrovolníky

14.07.2010

Na závěr bych ráda připomněla jména těch, kteří se věnovali dobrovolníkům a jejich požadavkům. Jsou to Barbora Čmelíková, Ivana Danešová, Eva Kulhavá, Marie Matoušková, Zuzana Matoušková, Martin Pošmurný, Václav Pošmurný, Lenka Smékalová, Marie Škvorová a Eliška Zemanová.

Od brzkého rána rozváželi a servírovali snídaně, obědy a večeře, potom ještě uklízeli a odjížděli připravit zásoby na ráno. Když někdo potřeboval tričko, rukavice či pytel na odpadky, byli vždy na svém místě a rozdávali potřebné ze svých aut. Tímto bych chtěla všem členům zásobovacích týmů poděkovat. Sama dobře vím, že je to velmi náročná práce a časově ještě náročnější než pracovat v terénu nebo na lodi.

Závěrečné poděkování patří Denise Cibulkové, která převzala po Báře Čmelíkové nelehkou štafetu manažera projektu, a dle mého soudu, i podle ohlasu vás dobrovolníků, se toho postu zhostila navýsost dobře.

Díky patří všem, kteří jste přispěli k úspěšné realizaci letošního ročníku projektu Čistá řeka Sázava 2010. Těším se spolu s vámi na další, již šestý, ročník tohoto velmi přínosného projektu, který bude i nadále pokračovat, protože řeka Sázava nás prozatím stále ještě potřebuje.

Bohunka Zemanová

 

 

Související obrázky

Nepodařilo se načíst flash plugin. Stáhnout si ho můžete z webu Adobe